Asfaltering av store og små arealer:
Skandinavisk Utemiljø Oslo har spesialisert seg på asfaltering av arealer opp til 1000 m2. Vi har moderne utstyr for lapping av hull, skjæring og utskifting av dårlige partier, samt nylegging.Vi asfalterer i forbindelse med gravearbeider, lapper og reparerer asfalt hos private, borettslag/sameier og bedrifter, og legger ny asfalt på ulike typer plasser og veier. Vi etablerer også fartsdumper.

For områder eller felter med sviktende grunn, fjerner vi gammel og dårlig asfalt, skifter ut massene under, og legger ny asfalt. For areal over 1000 m2 benytter vi velrenommerte samarbeidspartnere med tilpasset utstyr og høy kompetanse. Det samme gjelder dersom du har behov for fresing av asfalt. Vi kan også levere freseasfalt dersom du ønsker et rimelig og godt alternativ til vanlig grus.

Uansett hva behovet er innen asfalt – kontakt oss for gratis befaring og tilbud!Graving og anleggsgartner:
Vi utfører graving relatert til uteområder – etablering eller rehabilitering av grøntområder, gårdsplasser og veier. Renner ikke vannet på gårdsplassen dit det skal? Trenger du ny belegningsstein/skifer eller oppretting/utskifting av den gamle? Ønsker du ny plen eller forbedring av den gamle, eller rett og slett skal bygge en helt ny hage?

Kontakt oss for befaring og tilbud!