Gressklipping og grøntvedlikehold:
Skandinavisk Utemiljø Oslo utfører gressklipping, klipping av hekker og buskfelt, luking, løvsamling og alle oppgaver som må løses for å holde ditt grøntareal presentabelt. Alt fra private hager til parker og grøntanlegg langs vei, dekkes.

Vi har maskiner og utstyr for små og store gressplener, langt og kort gress, bratte bakker med mer. Har du grøntområder som ikke er ivaretatt eller trenger en oppdatering, utfører vi opprydning med fjerning av langt gress, kratt og lignende. Kontakt oss for gratis befaring og tilbud om fastpris, eller bestill tjenestene når det er behov.

Beskjæring og trefelling:
Vi utfører fagmessig beskjæring av trær. Ønsker du fjerning, feller vi trær – også høye og på vanskelige plasser. Fresing eller oppgraving av stubber i etterkant utføres også. Ta kontakt for tilbud!

Salg av matjord, bark, blomster og busker:

Matjord og bark i løsvekt og sekk, samt gjødsel, kalk og lignende lagerføres. Hent hos oss eller få tilkjørt. Alle produktene er norske og av beste kvalitet. Vi selger også blomster, busker og trær og har kort leveringstid selv på uvanlige arter i ulike størrelser.

Gartnertjenester:
Ønsker du å plante nye blomster, trær eller hekker, utfører Skandinavisk Utemiljø Oslo gjerne dette. Ta kontakt for gratis befaring og tilbud.