Garasjevask

Skandinavisk Utemiljø utfører feiing og vask av garasjer. Tjenesten er spesielt aktuell etter at vinteren er over, for å bli kvitt støv og skitt bilene har dratt med inn. Ønskes støvfri og ren garasje gjennom hele året, kan det vært lurt å feie og vaske/skure gulvet oftere.

Det er viktig å gjennomføre feiing og vask av garasjen eller parkeringshuset minst en gang i året for å bevare og vedlikeholde områdene optimalt, slik at ikke dekke, drenering og lignende slites eller belastes mer enn nødvendig.

Garasjevask kan utføres som en fast abonnementstjeneste til samme tid og frekvens hvert år, eller på bestilling hvor du får et pristilbud før utførsel.

For rengjøring av garasjer, benyttes spesielle feie- og vaskemaskiner. Feiingen utføres med maskin med spesielle støvfiltere, både for å hindre støving under arbeid og for beste mulig resultat. Etter feiing, utføres vasking/skuring av gulvet med spesialmaskin som legger ut såpe og vann, skurer og samler vaskevannet opp igjen. Dersom manuell høytryksspyling ønskes for vegger, tak eller gulv, har vi spesielt utstyr for dette.

Ta kontakt for pristilbud!

Kontakt

Kontakt oss

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon
02519

Kontaktskjema

Navn *
Telefon *
E-post *
Melding *