Snørydding:
Vi utfører snørydding maskinelt og manuelt av alt fra private gårdsplasser og trapper til store industriplasser og offentlige eiendommer. Med bredt utvalg av maskiner og utstyr, løser vi de fleste oppgaver – små eller store.

Ta kontakt for gratis befaring og pristilbud.

Strøing og salting:
Strøing manuelt eller maskinelt av alle typer uteareal. Ta kontakt for tilbud om fast sesongpris. Du kan også bestille strøing ved behov og betale per gang. Dersom du ønsker bart dekke hele vinteren, tilbyr vi avtaler om fast salting. Det er også mulig å bestille salting per gang, for eksempel i forbindelse med spesielle arrangement, eller sammen med skraping for å fjerne tykk is-såle.

Salg av strøkasser, strøsingel og salt:
Vi har gode tilbud på strøkasser – ferdig utplassert og fylt opp. Det er også mulig å hente eller få levert strøsingel og salt i løsvekt eller sekk. Skandinavisk Utemiljø Oslo leverer også spesielle smeltemidler for eksempel til bruk på betong eller på kunstgressbaner.

Bortkjøring av snø:
Ikke plass til all snøen på eiendommen? Vi laster den opp på lastebil og kjører den vekk!

Istappfjerning og takmåking:
Vi stiller opp raskt for fjerning av istapper eller måking av tak. Også høyt oppe og under vanskelige forhold.

Spesialoppdrag og kunstgress:
Skandinavisk Utemiljø Oslo har blant annet spesialisert seg på vinterdrift av kunstgressbaner og har flere års erfaring, samt spesialutstyr og kompetanse for dette. Vi drifter i dag flere av Oslos kunstgressbaner.

Har du uvanlige vinteroppgaver å løse – kontakt oss!